Veganbox maaltijdbox (3/4 personen)

Veganbox maaltijdbox (3/4 personen)

De Veganbox is een veganistische maaltijdbox. Deze box bestaat volledig uit vegan ingrediënten en heerlijke recepten. We weten maar al te goed hoe lastig het is om wekelijks afwisselend te eten én gevarieerd te eten. Met de Veganbox geef je deze lastige taak uit handen aan de diëtisten en chef-koks van Veganbox.nl.

Het gaat hierbij om een flexibel abonnement. Dit houdt in dat je zelf bepaalt in welke week je wel/niet een maaltijdbox wenst te ontvangen. Je zet de bezorging eenvoudig stop via jouw persoonlijke account en activeert de bezorging weer zodra je behoefte hebt aan deze service.

Deze box is verkrijgbaar voor 1 tot 2 personen, en 3 tot 4 personen. Ook als je een 1 persoons maaltijdbox zoekt kan je kiezen voor de eerste optie. Je kan dan gemakkelijk meerdere dagen met de box doen. Invriezen en een week later opeten behoort ook tot de optie. Alle ingrediënten worden namelijk vers en gekoeld geleverd.

De Veganbox wordt altijd geleverd met genoeg ingrediënten voor drie maaltijden per week. Voor 1/2 personen betaal je € 41,50. en voor 3 tot 4 personen kost het € 57,-.

Zelf gerechten kiezen is bij deze maaltijdbox helaas niet mogelijk. De box is tijdelijk wel met 25% welkomstkorting te bestellen.

Extra informatie

Aanbieder

De Vegan Box

Aantal personen

3 personen, 4 personen

Gerechten per week

3 gerechten per week

Leef- of eetstijl

Veganistisch

Zelf recepten kiezen

Nee