Versh maaltijdbox

Versh maaltijdbox

De goedkoopste maaltijdbox op de markt is ongetwijfeld de Versh maaltijdbox. De formule van deze aanbieder is simpel, maar doeltreffend. Hier heb je niet tientallen keuzes, zit je niet vast aan een langdurig contract en betaal je nooit te veel.

Je ontvangt daarentegen een box met 3 wisselende recepten. Het menu staat dus vast, maar wijzigt wel per week. Zelf kiezen van maaltijden kan dus niet, maar je kan natuurlijk altijd een weekje overslaan.

Versh

Samenvatting:

  • Goedkoopste maaltijdbox
  • 3 vaste recepten
  • Voor 2 of 4 personen
  • Vast bezorgmoment
  • 25% korting!

De recepten zijn lekker gevarieerd met genoeg groente. Dit is dan ook een box voor het gehele gezin. Zo eet je doordeweeks een heerlijke zomerstamppot met braadworst, paprika risotto met gebakken geitenkaas en een pasta salade met tonijn en stukjes appel. Allemaal binnen maximaal 30 minuten op tafel te krijgen.

Bestel de Versh maaltijdbox nu met 25% korting!

De onderstaande boxen zijn nu verkrijgbaar met 25% korting. Probeer de Versh boxen nu zonder abonnement. Eenmalig te bestellen, stopt automatisch. Je hoeft dus geen gerechten uit de wereldkeuken te verwachten, maar dat betekent ook dat vrijwel iedereen de recepten kan maken. Versh houdt de maaltijdbox laagdrempelig door op diverse vlakken de kosten te drukken. Zo wordt er verwacht dat je zelf een aantal basis ingrediënten in huis hebt. Denk hierbij aan peper en zout, olijfolie, et cetera. Zelf maaltijden kiezen of je eigen menu samenstellen is dus ook niet mogelijk en er is slechts 1 bezorgmoment per week.

Hoe werkt het bestellen?

Het bestellen van deze maaltijdbox is super simpel. Via de website van Versh ga je naar het menu en kies je voor ‘de boxen’. Je hebt vervolgens de keuze uit een 2 persoons of 4 persoons maaltijdbox. Beide bevatten genoeg voor drie maaltijden. De welkomstkorting van 25% zal automatisch worden verrekend.

Vervolgens vul je enkele contactgegevens in en geef je het bezorgadres op. Hier kan je ook een bericht voor de bezorger achterlaten, voor als er niemand thuis is op het moment van bezorgen. Betalen doe je simpel en snel met iDeal. Wel zo makkelijk.

Maaltijdbox zonder abonnement

Bestellen van deze Versh maaltijdbox is simpel en zonder abonnement. Je betaalt alleen voor hetgeen je ook daadwerkelijk ontvangt. Wil je een week geen box ontvangen? Dan zet je de bezorging gemakkelijk stop in je persoonlijke account.

Mocht je een week buiten de deur verblijven, op vakantie zijn of simpelweg zelf een menu samenstellen, dan ben je daarin helemaal vrij. Dus ook als het weekmenu niet bevalt zet je de bezorging gewoon stop.

Maaltijdbox

Prijs

Korting

Actieprijs

Prijs per maaltijd

2 persoonsbox

€ 32,50

25%

€ 24,38

€ 8,12

4 persoonsbox

€ 50,-

25%

€ 37,50

€ 12,5

Verse producten, gekoelde levering

De box wordt altijd zorgvuldig samengesteld en bestaat uit enkel verse producten. Deze worden rechtstreeks bij de bron ingekocht. Groenten komen dus bij de lokale boer vandaan, vlees bij de slager en vis bij de vishandel. Versh werkt hiervoor samen met een select groepje Nederlandse leveranciers. Het pakket wordt op een vaste dag gekoeld thuisbezorgd.

Versh maaltijdbox kortingscode

Wil je een goedkope maaltijdbox proberen? Neem dan een kijkje op de website van Versh en probeer je eerste maaltijdbox met een kortingscode van 25%.

Drie dagen in de week tijd en energie besparen door Versh het menu te laten bepalen. Geen tijd meer kwijt aan het bedenken van gerechten, het doen van boodschappen of moeite doen om gevarieerd te eten. Versh.nl zorgt er namelijk voor.

Klik hier om je eerste maaltijdbox met 25% korting te proberen.

Versh Recepten
Een greep uit de gerechten van Versh.nl

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden