Vegan maaltijdboxen

Vegan maaltijdboxen

Veganistisch leven? Met vegan maaltijdboxen wordt het een makkie!
Misschien eet jij al lang veganistisch of wellicht sta je net op het punt om het spreekwoordelijke roer om te gooien. Je wilt jouw ecologische footprint zo klein mogelijk maken en alle vorm van dierenleed uitbannen. Veganistisch eten is niet alleen goed voor het milieu en voor de dieren, maar ook voor jezelf! Het is gebleken dat veganisten een langere levensverwachting hebben van gemiddeld zo’n 3,6 jaar! Laat dat maar eens even op je inwerken. Je mag dus misschien bijna vier jaar langer op deze mooie aardbol genieten en dat terwijl je letterlijk lekkerder in je vel zit en je fitter en sterker voelt.

Veganistisch koken Ingewikkeld?

Het is natuurlijk wel even uitzoeken wat je allemaal kunt eten en hoe je dat het beste kunt bereiden. Want het is nogal een overgang. Geen dierlijke producten betekent niet alleen maar geen vlees en vis. Nee, ook zuivel, eieren en gelatine gaan in de ban. Dat houdt in dat je veel producten in de supermarkt niet meer neemt en dat je alle ingrediëntenlijsten moet lezen. Bakken doe je voortaan in/met plantaardige olie en hoe maak je eigenlijk een cake zonder eieren? Kortom, best een uitdaging dus. En daarbij is het natuurlijk essentieel dat je wél zorgt dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Maak het jezelf makkelijk

Gelukkig hoef je deze ontdekkingsreis, want dat is het, niet helemaal alleen te doen. Je kunt veel informatie en veganistische recepten vinden op internet en om het jezelf helemaal makkelijk te maken, maak je gewoon gebruik van een maaltijdbox! Met een veganistische maaltijdbox eet je elke dag lekker, verantwoord én gezond! Vegan maaltijdboxen zijn onder andere verkrijgbaar via EkoMenu en Vegan Box. Je kiest elke week de gerechten die je lekker lijken en kunt ook, per dag, het aantal personen aanpassen aan de samenstelling van jouw huishouden..

Maaltijdbox

Beoordeling

Prijs per box

Bestellen

100% biologisch

Vanaf € 39,90

Populairste keuze

Vanaf € 39,-

Veel keuze

Vanaf €7,99 p.p.

Wat is een maaltijdbox eigenlijk?

Maaltijdboxen zijn helemaal hot. De foodbox biedt namelijk een enorm gemak en tijdswinst. Je hoeft niet meer elke dag te verzinnen wat je op tafel zal toveren en je hoeft eigenlijk ook nauwelijks meer naar de supermarkt. De box zit vol met verse producten met de bijbehorende recepten om je maaltijden mee te koken. Er zijn ook specifieke boxen, bijvoorbeeld voor vegetariërs of mensen met een glutenintolerantie en er is dus ook de vegan maaltijdbox, waar steeds meer vraag naar is.

Maaltijdboxen speciaal voor veganisten

Steeds meer mensen maken de overstap naar een veganistische levensstijl. Hun aantal is de laatste 25 jaar bijna vertienvoudigd! De vraag ‘wat eten we vandaag?’ is voor iedereen een dagelijks terugkerende uitdaging. Maar voor vegans is het nóg lastiger om steeds weer nieuwe en lekkere recepten te vinden, zeker als je een veganistisch groentje bent. Daarom zijn de vegan maaltijdboxen een echte uitkomst. De eerste 100% vegan foodbox werd door EkoMenu op de markt gebracht. Hun vegan menu bevat een heerlijke variatie aan groenten, noten, granen en peulvruchten, is 100% biologische en plantaardig. Het wordt samengesteld in samenwerking met Sanne van Rooij, vegan blogger van Living The Green Life. Bijkomend voordeel: je hoeft slechts een halfuurtje in de keuken te staan om aan de hand van de handige receptenkaart een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Een andere maaltijdbox voor veganisten is Veganbox. De ingrediënten van deze boxen zijn zoveel mogelijk lokaal, seizoensgebonden en biologisch. Daarbij wordt er zo min mogelijk plastic gebruikt en is er gekozen voor recyclebare verpakking.

Zo zijn er natuurlijk meer mogelijkheden om (h)eerlijke maaltijdboxen te bestellen. De meeste gerechten heb je, net als die van Veganbox, in maximaal 45 minuten op tafel staan en bij de recepten staan ook de voedingswaarden vermeld. Handig als je uitgebalanceerd wilt eten en daar niet te lang over wilt puzzelen! Kortom, wil jij een nieuwe start maken en gezond en verantwoord eten? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor al het goeds van Moeder Aarde, verpakt in een verrukkelijke veganistische maaltijdbox!

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden