Uitgekookt maaltijden

Uitgekookt maaltijden

Heb jij doordeweeks of in het weekend ook geen zin om te koken? Dat is heel herkenbaar, de verleiding om ongezond eten te bestellen is vaak heel groot, maar niet noodzakelijk. Uitgekookt.nl is namelijk een maaltijdservice die 2 keer per week koelvers gerechten aan huis bezorgd. Dit is dé oplossing om gezond en lekker te eten, zonder al te veel moeite.

Gezond en gevarieerd eten is belangrijk, maar niet altijd even makkelijk. Iedere week maar wat anders op tafel zetten is namelijk best lastig. Gelukkig is de maaltijdservice van Uitgekookt.nl de manier op gezond en gevarieerd eten op tafel te zetten.

Iedere week heb je keuze uit maar liefst 26 nieuwe maaltijden, waarbij ieder gerecht ten minste 200 gram verse groente bevat. De maaltijden worden samengesteld door chefs en diëtisten van www.uitgekookt.nl. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.

In tegenstelling tot veel andere maaltijdbox aanbieders zoals Hello Fresh en Marley Spoon zit je bij deze aanbieder niet vast aan een abonnementsmodel. Je zit helemaal nergens aan vast en bestelt wanneer het jou uitkomt!

Alle voordelen van de maaltijdservice van Uitgekookt.nl

  • Geen abonnement: Je zit nergens aan vast!
  • Minimaal 2 bezorgmomenten per week
  • Gerechten zijn 5 dagen houdbaar in de koelkast
  • Altijd verse ingrediënten!
  • Elke week vrije keuze uit 26 maaltijden
  • Hollandse pot, wereldgerechten, vis en Vega
  • Minimaal 200 gram groente per maaltijd
  • Gratis thuisbezorgd
  • Al binnen 4 minuten gezond en gevarieerd eten op tafel
Uitgekookt proefpakket bestellen
Probeer uitgekookt.nl nu uit met het proefpakket.

Uitgekookt maaltijden bestellen?

Zou graag een maaltijdpakket van uitgekookt willen bestellen? Via www.uitgekookt.nl bestel je eenvoudig een proefpakket van 4 heerlijk verse maaltijden voor slechts € 19,95. Zo kan je zonder risico en voor een leuke prijs de kwaliteit van deze aanbieder uitproberen. Via de bovenstaande groene knop ga je direct naar de speciale actiepagina van Uitgekookt.nl.

Via de website kan je met je postcode de bezorgmomenten vinden bij jou in de buurt. Vervolgens zie je welke bezorgdagen nog beschikbaar zijn én kan je kiezen uit de maaltijden die deze week op het menu staan. Het menu bestaat wekelijks uit diverse Hollandse gerechten, maar ook wereldse gerechten, visgerechten, Vega gerechten en speciale keuzes van de chefs. Keuze gemaakt? Geef je bezorg- en betaalgegevens door en geniet binnenkort van heerlijk verse en gezonde gerechten.

Dieetwensen zijn er in de vorm van zout- en vetarm. Sommige gerechten zijn ook suikerarm. Aan overige dieetwensen wordt helaas (nog) niet voldaan.

Een kleine greep uit het wekelijkse aanbod van ruim 20 heerlijke maaltijden.

Probeer Uitgekookt.nl met het proefpakket!

Uitgekookt biedt nieuwe klanten de mogelijkheid om tegen een zacht prijsje de maaltijdservice te proberen. Voor slechts € 19,95 ontvang je 4 maaltijden naar keuze!

Om gebruik te maken van deze welkomstactie ga je naar www.uitgekookt.nl en klik je op de groene knop ‘probeer 4 maaltijden voor € 19,95 Of klik hier om direct naar het proefpakket te gaan.

Wat zijn de levertijden?

De bestellingen worden ‘s ochtends of ‘s middags bezorgd. Je kan zelf bepalen welk dagdeel je voorkeur heeft. Een ochtendlevering wordt tussen 08:30 en 12:30 gekoeld bezorgd. ‘s middags is het tijdvak tussen 16:00 en 22:00 uur. Elke maandag- en donderdagochtend krijg je bericht wanneer de maaltijden worden bezorgd met een tijdvak van 3 uur. Mocht je niet thuis zijn dan kan je altijd contact opnemen om een andere levertijd te bespreken.

Ben je even niet thuis? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij kunnen doorgeven dat het pakket bezorgd mag worden bij de buren of bij de voordeur wordt gezet.

Geen bezorgkosten!

Bestel je 5 dagen van tevoren, en minimaal 3 maaltijden? Dan betaal je geen bezorgkosten! Door ruim op tijd te bestellen kan de bezorgdienst namelijk zo efficiënt mogelijk bezorgen en is het ook minder belastend voor het milieu. Lukt het niet om 5 dagen voor het gewenste bezorgmoment te bestellen, dan betaal je alsnog slechts € 1,99 aan bezorgkosten.

Wat kost een maaltijd bij uitgekookt.nl?

Het actietarief van € 5,- per maaltijd is alleen van toepassing op de eerste 4 maaltijden. De reguliere prijs van een maaltijd is € 6,65. Een luxe of grote maaltijd kost € 1,69 extra.

Werkt Uitgekookt met abonnementen?

Nee. Uitgekookt.nl werkt uitsluitend op bestelling.

Zijn er ook vegetarische maaltijden?

Wekelijks worden er 26 verschillende maaltijden aangeboden op de website. Minstens 3 hiervan zijn vegetarisch.

Met welke dieetwensen wordt er rekening gehouden?

Een aantal maaltijden wordt zout- en suikerarm bereid. Daarnaast zijn er ook vetarme maaltijden te vinden.

Zijn deze maaltijden wel gezond?

Er wordt uitsluitend gewerkt met verse en lokale ingrediënten. ‘S ochtends worden alle maaltijden gemaakt en verpakt, zodat ze dezelfde dag nog gekoeld kunnen worden bezorgd. Geen toevoegingen en alles puur natuur. Dat maakt deze maaltijden gezond en lekker.

Zijn de maaltijden uit de oven wel lekker?

Smaak is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarom houden de chefs er rekening mee dat jij de gerechten nog thuis moet opwarmen. Op die manier blijven de groente lekker knapperig, de pasta en aardappelen gaar en is iedere maaltijd rijk aan vitamines.

Hoe lang kan ik de maaltijden bewaren?

De gerechten zijn maximaal 5 dagen in de koelkast te bewaren. Langer bewaren en invriezen wordt afgeraden.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden