Tijdelijk 25% korting bij Uitgekookt.nl

Tijdelijk 25% korting bij Uitgekookt.nl (verlopen!)

Van 21 maart t/m 8 april 2022 ontvang je 25% korting op de gehele bestelling bij Uitgekookt.nl. Gebruik hiervoor de kortingscode ‘GELUK2022’  en profiteer direct van de verse kant-en-klare maaltijden van Uitgekookt.nl.

Gezond en gevarieerd eten is belangrijk, maar niet altijd even makkelijk. Iedere week maar wat anders op tafel zetten is namelijk best lastig. Gelukkig is de maaltijdservice van Uitgekookt.nl de manier op gezond en gevarieerd eten op tafel te zetten.

Iedere week heb je keuze uit maar liefst 26 nieuwe maaltijden, waarbij ieder gerecht ten minste 200 gram verse groente bevat. De maaltijden worden samengesteld door chefs en diëtisten van www.uitgekookt.nl. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van verse ingrediënten zonder onnodige toevoegingen.

In tegenstelling tot veel andere maaltijdboxen zit je bij deze aanbieder niet vast aan een abonnementsmodel. Dus wil je deze maaltijden een keer uitproberen en niet vastzitten aan een abonnement? Probeer dan eenmalig én met korting Uitgekookt.nl.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar de website
  2. Kies jouw bezorgmoment
  3. Kies minimaal 4 maaltijden naar keuze
  4. Voer tijdens het afrekenen de kortingscode en ontvang 25% korting op je bestelling.
Kortingscode Uitgekookt.nl

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden