Snackboxen

Alles over snackboxen

Ben jij ook van de lekkere trek? Maar wil je wel graag gezond snoepen, probeer dan eens de snackbox. Een doosje met verschillende gezonde snacks die zo door de brievenbus past. Leuk om te krijgen, maar zeker ook weg te geven.
Snackboxen

Wat is het?

De snackbox bestaat uit zoetige snacks, hartige snacks of een combinatie van beide. Het doosje bestaat over het algemeen uit een selectie populaire snacks voor tussendoor. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Een heerlijk verwenmoment dus.

Alle snacks worden gemaakt met plantaardige ingrediënten. Denk aan noten, zaden, (gedroogd) fruit, groenten, peulvruchten en volkorengranen. De snacks zitten vol met voedingsstoffen die je helpen om de dag door te komen. Een snack vol goeds dus.

Vrijdagmiddagborrel snackbox

In coronatijden toch gezellig op de vrijdag een VrijMiBo organiseren? Daar hoort natuurlijk wel een lekkere snack en een passend (alcoholisch) drankje bij. Bij Graze bestel je heerlijke snacks die passen bij een vrijdagmiddagborrel met de collega’s. Bovendien past deze door de brievenbus!

Wil je graag een compleet borrelpakket laten bezorgen bij vrienden of collega’s? Neem dan eens een kijkje op BitesWeLove. Hier bestel je namelijk complete borrelpakketten inclusief bijpassende drankjes. Daar vrolijk je iedereen mee op.

Klik hier om de snackbox te bestellen

Snackbox bestellen en laten bezorgen

De snackbox is handig om gezond te snacken, maar past ook door de brievenbus. Extra handig dus! Je kan er bovendien voor kiezen om een doosje wekelijks te laten bezorgen op een vaste dag.

Eenmalig of als abonnement

Bij diverse Snackboxen, zoals die van Graze.nl, kan je kiezen uit losse snackboxen of een klein wekelijks abonnement. Bij een abonnement word je wekelijks voorzien van een doosje met hartige, zoete of een gemengd doosje snacks.

Kies je voor een eenmalige bestelling dan bepaal je zelf hoeveel snackboxen je bestelt. De inhoud is even houdbaar dus mocht het bevallen kan je er gerust meerdere bestellen. Ben je onbekend met deze box? Neem dan een proefbox en ervaar het zelf.

Klik hier om de snackbox te bestellen

Proefbox: Door de brievenbus

De proefbox past door de brievenbus en is verkrijgbaar met 50% korting. Je betaalt hiervoor slechts 3 euro. Uitproberen kan dus geen kwaad als je het ons vraagt.

Tip: bevalt de proefbox? Bij Graze kan je 10% korting krijgen op je eerste bestelling. Meld je aan voor de nieuwsbrief op hun website om een unieke kortingscode te ontvangen.

De Borrelbox

Ben je meer toe aan een vrijdagmiddagborrel? De Borrelbox is in dat geval een uitstekende keuze. Deze is namelijk gevuld met een goede mix van heerlijke spreads, dipsauzen én tapas. Bovendien ben je veel goedkoper uit met een Borrelbox dan wanneer je deze zelf zou samenstellen.

Een box als deze is online te bestellen via de website van Albert Heijn. Als alternatief kan je bij HelloFresh een soortgelijke box bestellen. Deze bevat een heerlijke mix van broden, tapenades en verschillende kazen. Ideaal om het weekend mee in te luiden.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden