Praz: sportmaaltijden

Iedere sporter weet hoe belangrijk goede voeding is. Het kan je doelen maken of breken. Maar aan de andere kant heeft niet iedereen de tijd om maaltijden te bereiden. Of je bent geen keukenprinses maar wilt wel graag je voeding op orde krijgen. In dat geval kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Verse kant-en-klare maaltijden van Praz zijn namelijk speciaal gericht op fanatieke sporters.

Praz is een producent van sportmaaltijden. De maaltijdenservice is er op gericht om op maat afgestemde maaltijden te leveren en jou zodoende te ondersteunen bij je persoonlijke sportdoelen.

Hierbij kan je denken aan sportdoelen als: afvallen, droog trainen, of aankomen in spiermassa. Hoewel we eerlijkheidshalve moeten zeggen dat je dit prima zelf kan faciliteren is het echt een service voor iedereen die weinig tijd heeft of geen keukenprinses is. Niet iedereen heeft namelijk de tijd en zin om na een lange werkdag nog te moeten koken, alvorens ze de sportschool induiken.

Voordelen van Praz sportmaaltijden

  • Verse en smaakvolle sportmaaltijden;
  • Voor alle persoonlijke sportdoelen;
  • Vóór 15:00 uur besteld is morgen in huis;
  • Gratis verzending vanaf € 50,-;
  • In de vriezer tot wel 3 maanden houdbaar;
  • 4,6 / 5 op Trustpilot.nl.

Praz maakt dagelijks verse sportmaaltijden die direct worden ingevroren. Hierdoor blijven de meeste en belangrijkste voedingswaarde behouden en kan je de maaltijden tot wel 3 maanden in de vriezer bewaren.

Op het moment van schrijven zijn er ruim 50 verschillende soorten maaltijden te bestellen. Allemaal afgestemd op de wensen en doelen van jou. Het assortiment is gevarieerd en wordt continue uitgebreid en aangepast. Op deze manier eet je altijd gevarieerd en lekker zonder je doelen uit het oog te verliezen.

Sportmaaltijden bestellen: zo werkt het

Heb je weinig tijd? Of ben je alles behalve handig in de keuken, dan is een dienst als deze dus uiterst handig. De maaltijden van Praz zijn namelijk vers, gezond en binnen vijf minuten te bereiden in de magnetron.

Het bestellen is eenvoudig en snel. Via de website van Praz kies je de maaltijden naar keuze. Je kan de maaltijden filteren op je sportdoel of op ingrediënten. Hierdoor krijg je binnen enkele muisklikken alle relevante maaltijden te zien.

Na je selectie worden de maaltijden vers bereid, verpakt en ingevroren op -80 graden Celsius. De maaltijden worden dus echt op bestelling bereid en niet ruim van tevoren. Thuis in je eigen vriezer kan je de maaltijden vervolgens invriezen op -18 graden Celsius waardoor de maaltijden tot wel 3 maanden houdbaar zijn. Vanuit de vriezer in de koelkast kan je de maaltijden nog 3 dagen bewaren.

Spiermassa kweken
Droog trainen
Muscle Meals maaltijden

Praz maaltijden opwarmen

De Praz maaltijden zijn op te warmen in de magnetron, oven of in de pan. Onze voorkeur gaat altijd uit naar het opwarmen in de pan met een klein beetje olie, maar vijf minuten in de magnetron gaat ook prima.

Zorg er wel voor dat je de maaltijden een dag van tevoren uit de vriezer haalt zodat de sportmaaltijd kan ontdooien.

De maaltijden en recepten

De Praz.com maaltijden zijn voor iedereen geschikt en bestaat uit typische sportvoeding. Denk hierbij aan een pasta bolognese, kip teriyaki met broccoli en rijst, kip piri piri met mexicaanse wokgroenten of een stuk zalm met penne en bladspinazie a la crème.

De maaltijden zijn gevarieerd en je weekmenu is geheel zelf samen te stellen. Je bent het voordeligst uit als je een Praz.com maaltijdpakket kiest. Hierbij heb je keuze uit calorie- en koolhydraatarm, calorierijk en een middenweg.

Voor én door sporters

Praz kenmerkt zich als een echte sportservice. Ben je opzoek naar sportmaaltijden en heb je zelf weinig tijd, wordt er thuis niet altijd voldaan aan jouw wensen of ben je geen held(in) in de keuken, probeer dan eens MusleMeals.

Bestelling die vóór 15:00 uur zijn geplaatst worden de volgende dag (ingevroren) thuisbezorgd. Bestellingen boven de € 50,- worden bovendien gratis thuisbezorgd (anders € 3,50)

Per maaltijd van 300-500 gram betaal je ongeveer € 5,- tot € 6,-. Dit is te vergelijken met wat je in de supermarkt betaalt voor een kant-en-klare maaltijd of maaltijdsalade. Het grote verschil is dat deze maaltijden perfect aansluiten op jouw sportdoel en behoefte als sporter. Bovendien zijn er regelmatig leuke aanbiedingen en kortingscodes waardoor je nog goedkoper uit bent.

Probeer zelf Praz sportmaaltijden!

De smaak van de maaltijden zou je eigenlijk zelf moeten ervaren. Smaken verschillen dus probeer vooral zelf eens verschillende maaltijden.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden