Ontbijtpakket

ONTBIJTPAKKET

Geniet jij reeds van een maaltijdbox en zou je in het weekend ook graag willen ontbijten op een zelfde manier? Dan is een ontbijtpakket wellicht een leuk extraatje. De ontbijtbox zit namelijk vol met verse ingrediënten en smakelijke recepten voor een heerlijke start van de dag. De inhoud van deze box is ieder weekend anders maar bevat over het algemeen een gezonde mix van brood, crackers, fruit en sappen. Dat is lekker wakker worden.

Ontbijtpakket

Ontbijtpakket: Dé start van je dag

Verwen jezelf met het ontbijtpakket van HelloFreshDekrat.nl of EkoMenu. Je ontvangt dan een gevarieerd pakket vol met verse en gezonde producten. Van verse Jus d’orange en aardbeien tot heerlijke plakken oude kaas en crackers of afbakbroodjes. De inhoud van een ontbijtbox is vaak te gebruiken voor meerdere ontbijtjes en meerdere personen. Zo kan je er gemakkelijk op zaterdag én zondag van eten of natuurlijk op doordeweekse dagen. De inhoud is per week en per aanbieder verschillend.

Soorten ontbijtpakketten en boxen

Zoals we hierboven al even lieten doorschemeren kan je bij meerdere aanbieders een ontbijtpakket bestellen. Dit kan los, maar ook met de wekelijkse maaltijdboxen. Je voegt een extra box zoals de ontbijtbox gemakkelijk toe aan het einde van de bestelling. Deze wordt dan samen met jouw maaltijdbox bezorgd. Op deze manier rijdt de chauffeur maar één keer en dat is wel zo duurzaam. Wist je dat: je ook een heerlijk fruitpakket kan bestellen bij je ontbijtpakket?

Het ontbijtpakket van DeKrat.nl

Ook De Krat heeft een pakket vol met heerlijk verse producten. Alle producten uit deze krat zijn volledig eerlijk en komen voornamelijk uit eigen land. Hoewel deze krat niet helemaal is gevuld met ontbijtproducten kan je er wel alle kanten mee uit. De inhoud bestaat namelijk uit groenten en vlees en bevat meerdere recepten waar je zelf uit kan kiezen. Zo kan je heerlijk lunchen, brunchen of een avondmaal maken.

De box zit tsjokvol en dus goed voor meerdere gerechten. Deze wordt bezorgd op donderdag of vrijdag en is dus voor het weekend in huis. De Weekendkrat extra laat zich omschrijven als boodschappenkrat en geen maaltijdbox. Meer weten? Neem dan snel een kijkje en klik op de onderstaande groene knop.

HelloFresh ontbijtbox

HelloFresh is een van de grootste producenten van maaltijdboxen. Naast gevarieerde boxen kan je ook ontbijtboxen, wijnen, soepen en fruitpakketten bestellen. Een extra service waar steeds vaker gebruik van wordt gemaakt.

Wil je naast je maaltijdbox extra genieten van een goed verzorgd ontbijtje? Bestel dan het ontbijtpakket van HelloFresh én geniet van een heerlijk luxe ontbijt dat vers wordt thuisbezorgd . Voor 2 personen betaal je 25 euro en voor 4 personen 45 euro. Met de HelloFresh Applicatie bekijk je eenvoudig wat er iedere week in het ontbijtpakket zit. Via dezelfde app bepaal je per week of je een pakket wilt bestellen of niet.

  • Vanaf 25 euro voor 2 personen
  • Heerlijke ontbijtrecepten
  • Verse ingrediënten en producten
  • Wekelijks aan- en uitzetten

Bakker Bart ontbijtpakket bestellen

Een heerlijk ontbijt op bed van Nederlands bekendste bakker? Dat kan! Want Bakker Bart bezorgt ook ontbijtboxen met jouw favoriete broodjes van de bakker. Van heerlijk warme roombotercroissantjes tot aan een uitgebreid bezorgontbijt. Je stelt eenvoudig zelf je ontbijt samen en laat het bezorgen wanneer jij er aan toe bent.

Verras hem of haar met een heerlijk ontbijt op bed. Laat je ontbijt thuisbezorgen op vaderdag, moederdag, Valentijnsdag of gewoon op zondagochtend. Tip: het ontbijt is ook te gebruiken als heerlijk paasontbijt!

Ontbijten met EkoMenu

Het EkoMenu ontbijtpakket bestaat uit een bescheiden biologische samenstelling van heerlijke ontbijtproducten. Ook dit pakket is te combineren met de maaltijdboxen van EkoMenu. Het ontbijt wordt tijdig bij jou thuisbezorgd.

Ontbijtbox

De inhoud van dit pakket is 100% biologisch en bestaat op dit moment uit 1 Desembrood, 3 appeltjes, 750 gram Muesli, 750ml Appel- & Perensap en 1000ml Volle yoghurt. Kortom: Geneg voor een heerlijk verantwoord ontbijt. Genoeg voor 2-3 personen.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden