Nu verkrijgbaar: De kerstbox van 2020

Nu verkrijgbaar: de kerstbox 2020

Vanaf heden is het mogelijk om de kerstbox te bestellen voor het aankomende kerstdiner. Bij de Familiebox en De Veganbox bestaat de kerstbox uit een compleet verzorgd viergangendiner, vol met smaakvolle en luxe gerechten om van te genieten met de familie.

Maaltijdbox voor kerstmis 2020

Het is niet altijd even makkelijk om een geheel kerstdiner te bedenken. Rekening houden met de wensen van het gehele gezin, boodschappen doen, voorbereidingen treffen, koken en last-minute nog wat extra boodschappen doen. We kennen het maar al te goed en zijn daarom enthousiast over de kerstbox.

De kerstbox is namelijk te vergelijken met de reguliere maaltijdbox, maar dan speciaal voor de feestdagen. De box van De Familiebox bestaat uit een luxe viergangendiner voor 4 tot 6 personen. De ingrediënten zijn met zorg samengesteld en wordt thuisbezorgd op 23 december.

Ontloop de drukte deze kerstperiode en laat je kerstdiner thuisbezorgen. Er is keuze uit twee hoofdgerechten welke worden geserveerd met passende en even smaakvolle bijgerechten.

Eten en gezelligheid moet tijdens eerste en tweede kerstdag goed samen gaan. De recepten zijn daarom zo samengesteld dat veel gerechten van te voren gemaakt kunnen worden. Bovendien ontvang je een handige keukenplanning bij de kerstbox.

Overzicht van alle kerstboxen 2020

Bekijk onderstaand overzicht voor een compleet overzicht van alle kerstboxen in 2020. De onderstaande prijzen zijn op basis van 4 personen.

  • HelloFresh kerstbox voor 90,-
  • HelloFresh Gourmetbox voor 70,-
  • DeKrat.nl kerstkrat voor 88,-
  • DeKrat.nl Vega kerstkrat voor 84,-
  • Combinatie van DeKrat.nl (vega & vlees) voor 88,-
  • Familiebox voor 79,95
  • De Veganbox voor 65,-

Vegan kerstmenu

Naast een kerstdiner met vlees en vis is er ook een vegan kerstmenu verkrijgbaar. Deze is verkrijgbaar via Veganbox.nl/kerstmenu. Hierbij ontvang je een 100% diervriendelijke box, bestaande uit zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten. Genoeg voor een luxe driegangendiner voor tijdens Kerstmis.

Tot wanneer is de kerstbox te bestellen?

De kerstbox van De Veganbox en de Familiebox is te bestellen t/m 17 december 2020.

Wanneer krijg ik mijn kerstbox?

De kerstbox wordt afgeleverd op woensdagavond 23 december 2020.

Wat moet ik nog doen / in huis hebben?

Bij de kerstbox ontvang je een handige keukenplanning. Hierin staan alle te nemen stappen. Daarnaast vind je hierop ook de benodigde keukenspullen en specerijen die je zelf moet toevoegen, zoals olie, peper en zout.

Is de kerstbox los te bestellen?

Ja, de kerstbox is een losse bestelling. Je sluit geen wekelijks abonnement af.

 

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden