Marley Spoon maaltijdbox

MARLEY SPOON MAALTIJDBOX

We weten allemaal wel hoe druk het leven af en toe kan zijn. Werken, sporten, vrienden, kinderen, je bent op een dag met zo veel verschillende dingen bezig. Wanneer je dan thuis komt en ook nog eens moet bedenken wat je gaat eten, kan dat af en toe net wat te veel zijn. Het moet gezond zijn, maar ook lekker en iedereen in je huishouden moet er blij mee zijn. Om jezelf de moeite en tijd te besparen, kun je kiezen voor de heerlijke maaltijdboxen van Marley Spoon. Zo gun je jezelf een goede maaltijd waar je weinig voor hoeft te regelen. Wil je meer weten over dit maaltijdprogramma? Lees hier dan alles wat je wil weten over de boxen van Marley Spoon.

Samenvatting:
  • Flexibel
  • 2 t/m 4 personen
  • Vegetarisch mogelijk
  • Tijdelijk 40 euro korting
  • Zelf maaltijden kiezen
Klik hier om de Marley Spoon box met korting te bestellen
Marley Spoon

Hoe werkt het?

De eerste stap van het proces is het kiezen van de hoeveelheid dagen waarop je maaltijden bezorgd wil hebben. Zijn er bijvoorbeeld bepaalde dagen waarop je het extra druk hebt of wanneer boodschappen doen niet goed uitkomt? Of krijg je liever elke dag een box thuisgestuurd om altijd een gezonde en speciale maaltijd op tafel te kunnen zetten? Je kunt het per week aanpassen, dus bij drukkere weken kom je niet in de knel en bij rustigere weken betaal je niet ongewenst voor een te grote hoeveelheid maaltijdboxen.

Elke week kun je kiezen uit twintig recepten, die specifiek voor Marley Spoon zijn gecreëerd door geweldige chefs. Zo heb je een ruime selectie aan maaltijden en zit er altijd wel iets bij dat in de smaak gaat vallen. Per week zijn dit twintig andere recepten, dus je valt zeker niet snel in herhaling. Je ontvangt niet alleen de ingrediënten voor het gerecht, maar ook een receptkaart met instructies en tips voor het klaarmaken ervan. Op die manier wordt het koken je extra makkelijk gemaakt. De maaltijdbox wordt altijd gekoeld en vers geleverd, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de houdbaarheid van de items.

2 personen, 3 maaltijden

3 personen, 3 maaltijden

4 personen, 3 maaltijden

Prijs per portie

€ 4,49

€ 4,99

€ 4,99

Marley spoon menu

Zoals eerder al genoemd is kun je per week kiezen uit een uitgebreid menu van maar liefst twintig recepten. Dit zijn hele uiteenlopende dingen, zodat er gegarandeerd iets bij zit waar jij zin in hebt. Ook zijn er verschillende filters zoals “Kindvriendelijk”, voor de jonge gezinnen, of “Glutenarm” voor eventuele allergieën. Ook kun je bijvoorbeeld extra gezonde of vegetarische maaltijden kiezen, zodat je gewoon kan blijven eten volgens jouw bestaande dieet. De meeste gerechten hebben een bereidingstijd van een half uur tot drie kwartier, maar je kunt ook recepten kiezen die sneller te maken zijn. Alle ingrediënten en maaltijden zitten vol met vitamines, smaak en kleur.

Voorbeeld van gerechten uit het Marley Spoon menu

Wat kost een Marley Spoon box?

Het fijne aan de maaltijdboxen van Marley Spoon is dat je per week kunt bepalen hoeveel je er wil hebben, dus je zit nooit lang vast aan een bepaald aantal per week. Zo wordt voedselverspilling tegengegaan en betaal jij niet te veel voor je eten. Je kunt kiezen uit een abonnement voor twee of voor drie tot vier personen, zodat er voor meerdere soorten huishoudens wat bij zit. De prijs van vijf boxen per week voor twee personen ligt rond de 62 euro, wat betekent dat je elke dag voor ongeveer zes euro een maaltijd eet.

De prijs van vier boxen per week voor drie tot vier personen ligt rond de 70 euro, wat betekent dat je elke dag voor ongeveer vijf euro een maaltijd eet. Dit zijn dus hele betaalbare boxen, die vergelijkbaar of goedkoper zijn dan wat je in de gewone supermarkt betaalt voor een stevige maaltijd. De bezorging is helemaal gratis, dus het enige waar je voor betaald zijn de ingrediënten. Ideaal voor mensen die geen boodschappen willen doen en toch elke dag een fantastische maaltijd op tafel willen zetten.

Marley Spoon gerechten en recepten

Een ander groot voordeel van Marley Spoon, is dat dit bedrijf werkt met hoogwaardige producten die worden gecreëerd door biologische, innovatieve en duurzame producenten. Ook wordt er veel gewerkt met kleinere en jonge bedrijven. Dit soort goede initiatieven zie je bij de supermarkt niet zo snel plaatsvinden.

Ook wordt zo de versheid en kwaliteit van de producten gegarandeerd, de leveranciers zijn namelijk allemaal heel erg betrokken bij hun producten en het telen daarvan. Denk hierbij aan gezond vis en vlees met keurmerken en zonder toegevoegde smaak- en kleurstoffen, zuivel die ambachtelijk gemaakt is, seizoensgebonden groenten die volledig van eigen bodem komt en biologische pasta. Je doet hiermee iets goeds voor je eigen lichaam en tegelijk ook voor de wereld. Marleys Spoon houdt namelijk van gezonde en milieuvriendelijke ingrediënten.

Gezonde gerechten Marley SpoonLever jouw bijdrage aan een schonere wereld

Bij Marley Spoon staat niet alleen het creëren van smakelijke maaltijden hoog in het vaandel, ook het bijdragen aan een schonere en betere wereld is erg belangrijk. Daarom doet het bedrijf veel aan recyclen. Er worden papieren maaltijdzakken gebruikt die volledig te recyclen zijn, zodat ze helemaal geen impact uitoefenen op het milieu. Ook de plastic verpakking kun je verzamelen en recyclen, en de koelelementen kun je recyclen of hergebruiken.

Marley Spoon incorporeert duurzaam werken in hun dagelijkse bezigheden en in het gehele bedrijf, zonder dat jij daar gevolgen van merkt. De kwaliteit van de levering en opslag van de producten is zeer sterk, en ook zie jij de kosten van deze duurzame verpakkingen niet terug op je rekening. Dat is precies hoe eerlijk, transparant en milieuvriendelijk handelen in zijn werk gaat.

Fruitbox: Altijd vers fruit in huis

Heb jij moeite met het eten van genoeg fruit of heb je simpelweg behoefte aan wat extra vitamines en een lekkere snack? Dan is de Marley Spoon fruitbox ideaal voor jou. Voor de beperkte prijs van € 13,90 per week kun je deze box van maar liefst 3,5 kilo fruit toevoegen aan je gewone standaard bestelling.

Er wordt vooral gewerkt met seizoensgebonden fruit dat hier in Nederland geteeld wordt of op een andere plek in de buurt, zoals een nabijgelegen Europees land. Er wordt nooit fruit ingekocht waarvoor luchtverkeer nodig is. Dit is nog een extra manier waarop Marley Spoon bijdraagt aan milieuverbeteringen.

Iedere week krijg je ontzettend vers fruit, dat diezelfde week is geplukt en naar jou is verzonden. Zo kan Marley Spoon de kwaliteit van zijn producten garanderen en weet jij zeker dat je fruit krijgt dat lang houdbaar en lang lekker blijft.

Marley Spoon bezorgt in verschillende landen over de hele wereld. Kijk van tevoren goed of jouw gewenste land ook in dit rijtje staat. De grootste Europese landen en de Verenigde Staten en Australië vallen in ieder geval binnen de range. Het zal per land verschillen welke producten er geleverd worden, aangezien er gewerkt wordt met seizoensgebonden en lokale producten.

Bekijk op de site van Marley Spoon welke gerechten er deze week op het menu staan en welke ingrediënten daar bij horen. Ook heeft het bedrijf een blog, waar veel geschreven wordt over de artikelen die geteeld en geleverd worden, en maaltijden die beschikbaar worden of die gewoon heel erg lekker zijn om eens uit te proberen. Hier kun je dus ook altijd inspiratie opdoen wanneer je even niet meer weet wat je wil koken en wat je daar allemaal voor nodig zult hebben.

Levering: Wanneer jij het wilt

We kennen het allemaal wel, je plant je week in maar vervolgens loopt niets zoals het hoort en kom je terecht op allemaal verschillende en onverwachte plaatsen. Dit kan gebeuren, en daar houdt Marley Spoon altijd rekening mee. Op jouw account kun je bestellingen annuleren, wijzigen, of zelfs ergens anders laten bezorgen. Zo betaal je nooit voor iets wat je niet eet en kun je op verschillende locaties je maaltijden bereiden.

Ben je wel vrij zeker van je planning en wil je wat verder vooruit boeken zodat je verzekerd bent van een lekker gerecht elke avond? Dat kan natuurlijk ook. Bij Marley Spoon kun je de levering van de maaltijdboxen tot acht weken vooruit plannen, wanneer je behoefte hebt aan wat meer duidelijkheid en stabiliteit.

Ben jij al klaar voor de Marley Spoon box?

Heb je dit artikel gelezen en ben je enthousiast geworden over de heerlijke maaltijdboxen van Marley Spoon? Dan kijk je eens een kijkje nemen op de website of bij hun blog. Hier kun je naast fijne inspiratie voor maaltijden en tussendoortjes, ook kiezen voor een abonnement op de maaltijdboxen. Wil je het eerst even uitproberen, dan is dit geen problemen.

De boxen bestel je per week en kun je voor de week daarna ook weer gewoon afzeggen. Hoewel wij er niet aan twijfelen dat deze recepten bij jou in de smaak zullen vallen, is het altijd goed om te weten dat je op elk moment weer op kunt zeggen. Marley Spoon is voor iedereen die gezonder, smaakvoller en gevarieerder wil eten zonder er al te veel moeite voor te doen.

De ideale maaltijdboxen zullen je leven veranderen en het je allemaal een stuk makkelijker maken. Heb je nog vragen of twijfel je over het aanschaffen van de maaltijdboxen? Neem dan een kijkje op de site of neem contact op met Marley Spoon door ze te mailen of het contactformulier in te vullen.

Marley Spoon korting

Voor nieuwe klanten heeft Marley spoon korting. Dit betekent concreet dat je op de eerste 3 boxen een totale korting van € 45,00 krijgt. De korting wordt verdeeld over de eerste 3 maaltijdboxen die je als nieuwe klant besteld.

Hierdoor kan je op een leuke manier en voor een zacht prijsje het gemak van de Marley Spoon box ervaren. De kortingscode wordt automatisch toegevoegd als je je registreert op de website.

Voor bestaande klanten is er helaas geen kortingscode op dit moment. Een nieuw account aanmaken heeft weinig nut, want er wordt vanuit de leverancier gecontroleerd op unieke adressen.

Heb je reeds gebruikgemaakt van de korting, maar zou je graag vaker gebruik willen maken van maaltijdboxen? Probeer dan eens een andere leverancier uit en profiteer daar wederom van een leuke welkomstkorting. Vergelijk op deze pagina direct alle maaltijdboxen.

Klik hier om de Marley Spoon box met korting te bestellen

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden