Korting op maaltijdboxen bij Eurosparen

Korting op maaltijdboxen bij Eurosparen

Ben je fanatiek Campina Eurospaarder? Of heb je toevallig nog een aantal producten staan met Eurosparen-euro’s, dan kan je korting krijgen op maaltijdboxen van EkoMenu of HelloFresh! Hoe dat werkt lees je in dit blog.

Korting op HelloFresh of EkoMenu

Je hebt ze vast wel eens zien staan op de verpakkingen van Campina: de euro’s van Eurosparen.nl. Dit is namelijk het spaarprogramma van Campina. Op alle verpakkingen van Campina, Optimel, Milner, Friesche Vlag, Chocomel, Vifit, Mona en Yoki staan unieke codes. Met deze codes kan je via Eurosparen.nl sparen voor leuke producten en kortingen.

Met de bovenstaande producten spaar je voor leuke kortingen.

Zo werkt het

Allereerst koop je in de supermarkt jouw favoriete producten met het Eurosparen-logo. Verzamel de unieke codes van de actie-verpakkingen en maak een account aan op www.eurosparen.nl.

Log in met je account en vul rechts bovenaan de website jouw unieke codes in die je op de verpakkingen hebt gevonden. Voor iedere ingevoerde code ontvang je het bedrag dat op de verpakking staat aangegeven. Deze virtuele euro’s worden hierna bijgeschreven op je spaarsaldo. Hoe meer codes je invoert, hoe meer Campina-euro’s je spaart!

Eurosparen-euro’s gebruiken op maaltijdboxen

Zodra je genoeg virtuele euro’s hebt gespaard kan je ze uitgeven aan leuke producten én kortingen. Dat laatste is van toepassing op de maaltijdboxen van HelloFresh en EkoMenu.

Zo ontvang je in ruil voor 40 Eurosparen-euro’s nu 2 x 40% korting op je maaltijdbox van HelloFresh. Heb je iets minder gespaard of eet je liever veganistisch dan kan je ook terecht bij EkoMenu. Voor 25 Eurosparen-euro’s ontvang je namelijk 2 x 25% korting op een Koolhydraatbewust, Vega(n), Seizoen of Lekker Snel maaltijdbox.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden