HelloFresh Maaltijdbox

HELLOFRESH MAALTIJDBOX

De HelloFresh maaltijdbox is met stipt de langst lopende box op de Nederlandse markt. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft dan ook de beste naamsbekendheid van alle aanbieders op de Nederlandse markt. De kans is dan ook groot dat je op televisie een reclame hebt gezien en zodoende op deze website terechtgekomen bent. Wil je je verdiepen in maaltijdboxen, lees dan snel verder op deze pagina. 

Hellofresh

Liever direct de HelloFresh box bestellen met een aantrekkelijke korting? Gebruik dan de groene knoppen op deze pagina en profiteer direct van het actietarief.

2 personen, 3 maaltijden

3 personen, 3 maaltijden

4 personen, 3 maaltijden

5 personen, 3 maaltijden

6 personen, 3 maaltijden

Prijs per portie

€ 5,99

€ 5,22

€ 4,74

€ 4,46

€ 4,22

HelloFresh vergelijken met andere maaltijdboxen

Wanneer het aankomt op het vergelijken van maaltijdboxen is het goed om te weten dat er vandaag de dag tientallen aanbieders zijn. Iedere producten van deze boxen probeert zich op een andere manier in de markt te zetten. Zo is er bijvoorbeeld EkoMenu dat uitsluitend 100% biologische pakketten bezorgt en streeft Dekrat.nl er naar om zo veel mogelijk lokale producten te gebruiken. Verder zijn Marley Spoon en De Familiebox bekende concurrenten.

Maaltijdboxen vergelijken kan gemakkelijk op onze vergelijkingspagina. Daar hebben we alle bekende maaltijdboxen naast elkaar gezet. Hierdoor zie je direct welke box het beste bij jou past. Maak simpelweg je keuze op basis van de prijs per persoon per maaltijd, maaltijdwensen of op basis van onze kortingscodes.

HelloFresh maaltijdboxen

Zoals we hierboven al zeiden is de maaltijdbox van HelloFresh de langst lopende in Nederland. Zelfs nu er diverse nieuwe aanbieders bij zijn gekomen komt deze nog altijd goed uit de test. Met HelloFresh ga je voor gezonde en variërende maaltijden. De recepten zijn eenvoudig, maar weten elke keer weer te verassen. Je zal dan ook nooit hetzelfde eten, er is zit namelijk altijd wel een verassende twist aan. Je bepaalt zelf het bezorgmoment en ontvangt dus je box wanneer jou dat uitkomt!

HelloFresh Maaltijdbox bestellen met korting

Wil jij graag de HelloFresh box uitproberen? Dan is nu je kans om met exclusieve korting je eerste maaltijdboxen te bestellen. Uitproberen is super simpel en je zit nergens aan vast. Ga simpelweg naar de website en kies voor de box die bij jou past. Je hebt keuze uit de volgende boxen:- Original Box
– Veggiebox
– Familybox (tip!)
– Quick & Easy Box
– Ontbijtbox
– Fruitbox

Wat er precies in het pakket zit staat beschreven op de website. Zo heb je de klassieke maaltijdpakketten, maar ook pakketten die gemaakt zijn voor de vegetariërs. Dus ook als je wekelijks vegetarische gerechten op tafel wilt zetten is dat mogelijk. Wonen de kinderen nog thuis? Kies dan voor de Familybox, deze is geschikt voor jong en oud en bevat vis, vlees en vegetarische gerechten. Tot slot is de Quick & Easy Box gemakkelijk en snel te bereiden. Super handig als je geen keukenprins(es) bent of lekker snel klaar wilt zijn.

Recepten uit dit pakket

De keuze is reuze bij HelloFresh. Door het aanbieden van verschillende pakketten hoopt HelloFresh een zo breed mogelijk publiek te bereiken. Naast de eerdergenoemde hoofdpakketten zijn er ook verschillende kleinere pakketten. Hierbij kan je denken aan de Ontbijtbox, Wijnbox en Fruitbox.

Zoals de naam al doet vermoeden zijn er dus ook boxen die speciaal gericht zijn op het ontbijt. Heerlijk voor in het weekend en keer op keer verassend. De Wijnbox bestaat uit geselecteerde wijnen die perfect passen bij de gerechten uit jouw boodschappenpakket. De Fruitbox bestaat vanzelfsprekend uit fruit, maar liefst 3,5kg vers fruit zo bij jou thuis afgeleverd.

De vegetarische maaltijdbox is er voor de vegetariërs onder ons. Hierbij wordt gebruik gemaakt kwalitatief goede vleesvervangers of worden ook deze helemaal weggelaten. Ben je vegetarisch of wil je minder vlees eten, neem dan de Vegetarische maaltijdbox op proef.

De Originalbox van HelloFresh bestaat uit originele recepten die keer op keer weten te verassen. Eet je vaak hetzelfde of komen bepaalde gerechten wekelijks op het menu te staan? Kies dan eens voor anders en ga voor de Originalbox. Simpele gerechten, gemaakt uit verse ingrediënten. De bereidingstijd hiervoor verschilt tussen de 20 en 40 minuten.

De Quick & Easy Box, bestaat uit simpele en snelle gerechten. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit van de maaltijd. In tegendeel zelfs: In 20 tot 25 minuten heb je een heerlijk voedzame maaltijd op tafel staan. Niemand die ziet dat het slechts 20 tot 25 minuten heeft gekost.

Hellofresh vegetarische recepten
HelloFresh recepten
© HelloFresh. Verwen jezelf met de gerechten van HelloFresh.

HelloFresh kortingscode

Wil jij graag de maaltijdbox van HelloFresh uitproberen? Maak dan gebruik van deze tijdelijke HelloFresh kortingscode. Hiermee ontvang je namelijk 40% korting op je eerste bestelling. Hierdoor kan je simpelweg het concept, de maaltijden, de recepten en de ingrediënten uitproberen.

Bestellen is zonder haken of ogen. Je zit dus nergens aan vast en bent niet verplicht tot een lidmaatschap. Hierdoor bepaal je helemaal zelf wanneer en hoe vaak per week je een box thuisbezorgd wilt krijgen.

De hoogte van het bedrag is afhankelijk van het aantal personen, het aantal maaltijden en de type maaltijdbox. Gemiddeld kost een maaltijdbox € 40,95 voor 2 personen en 3 maaltijden. Dit is echter zonder kortingscode. Ben je een nieuwe klant, dan betaal je slechts € 24,57.

Dit lijkt wellicht veel, maar als je het vergelijkt met de tijd en moeite die je kwijt bent aan het bedenken wat je wilt eten, het doen van de boodschappen en de kosten hiervan, dan valt het wel mee. Dankzij deze service hou je zelfs tijd over aan het eind van een lange werkdag.

Ervaringen en reviews: Wat zeggen anderen hierover?

Benieuwd wat klanten vinden van de inhoud van dit pakket, de recepten, ingrediënten en klantenservice? Op deze pagina vind je alle klantervaringen die wij hebben verzameld.

Liever contact opnemen met de klantenservice van HelloFresh of een van de andere aanbieders? Bekijk dan deze pagina waar bij alle contactgegevens voor je hebben verzameld.

Veel gestelde vragen

Hoe activeer ik mijn kortingscode?

Een kortingscode is natuurlijk de manier om HelloFresh te leren kennen. Als nieuwe klant krijg jij natuurlijk de kans om met korting je eerste maaltijdbox te bestellen. Ga hiervoor naar de website. Doorloop het gehele bestelproces, bij de pagina betaalgegevens kan je vervolgens je kortingscode invoeren.

Hoe verander ik het bezorgmoment?

Verhinderd of is er even wat tussengekomen? Via je accountinstellingen kan je gemakkelijk aangeven wanneer en op welk tijdstip je jouw maaltijdbox wilt ontvangen. Hier kan je ook aangeven dat de bezorger het pakket bij de buren of naast de deur mag afleveren.

Hoe verdien ik extra korting op mijn bestelling?

Wat velen niet weten is dat er nog een extra manier is om korting te verdienen. Dit is simpelweg mogelijk door vrienden/kennissen te vertellen over HelloFresh. Weet je hun zo ver te krijgen dat ze een bestelling doen? Dan krijgen zij € 25,- korting op hun eerste box en jij op je eerst volgende bestelling!

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden