Halal maaltijdbox

Halal maaltijdbox

De halal maaltijdbox bestaat uit de overheerlijke gerechten, waarbij het vlees uitsluitend bestaat uit halal-vlees. De producten uit deze box komen vers van het land en het vlees is door een Islamitische slager bereid.

Samenvatting:

  • Vanaf € 29,-
  • Originele recepten
  • 100% Halal-vlees
  • Flexibel lidmaatschap
  • Elk moment opzegbaar
Chef Ali maaltijdbox

De maaltijdbox van Chef Ali

Chef Ali, beter bekend als Mounir Toub, is bekend van 24 Kitchen en het gezicht van deze box. De maaltijdbox is in 2016 bedacht door drie jonge ondernemers en in hetzelfde jaar uitgerold binnen Amsterdam. Al snel bleek de vraag naar een halal maaltijdbox zo groot dat deze nu ook landelijk verkrijgbaar is.

De box is altijd voorzien van recepten van tv-kok Mounir Toub. De maaltijdbox bestaat verder uit genoeg ingrediënten voor drie maaltijden. De producten komen vers van het land en wordt door een speciale koeriersdienst gekoeld thuisbezorgd.

Enige maaltijdbox met halal-vlees

Op het moment van schrijven is Chef Ali de enige maaltijdbox met Halal-vlees in Nederland. Deze box is dan ook voornamelijk gericht op moslims die ‘s avonds weinig tijd hebben om nog te koken. De gerechten worden dus samengesteld door Mounir Toub van 24 Kitchen en zijn afgeleid uit de Arabische en wereldkeuken en binnen 30 minuten op tafel te zetten.

Het is onze missie om voeding voor iedereen gezonder, duurzaamer en makkelijker te maken. Uit liefde voor smaak en verse producten zijn wij een voorstander van zoveel mogelijk koken vanuit scratch. Chefali.nl

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meeste gestelde vragen over Chef Ali.

Wat is halal?

Vlees wordt halal-vlees genoemd als het dier volgens de Islamitische wetten is geslacht. Dit betekent onder meer dat het dier moet sterven door een snede met een scherp mes in de hals. Varkensvlees is per definitie onrein en dus niet halal.

Zijn alle producten uit deze maaltijdbox halal?

Chef Ali werkt uitsluitend met halal producten. Samen met hun vaste huisslager en overige leveranciers gaan ze voor een halalwaardige maaltijdbox. Het beheer en de controle van de kwaliteit is in handen van Chef Ali en wordt dus nauwlettend in de gaten gehouden.

Wat is de houdbaarheid van de maaltijden?

Op alle producten in de box staat een houdbaarheidsdatum vermeld. Dat is immers verplicht. Alle vleesproducten worden vacuümverpakt, hierdoor is de houdbaarheid circa 7 tot 12 dagen. Mocht je de maaltijden niet binnen enkel dagen nuttigen, dan wordt aangeraden om het vlees en vis in de vriezer te bewaren. De groenten worden gekoeld verpakt en vervoerd. Bekijk hier waar je groenten het beste kan bewaren.

Wanneer wordt de maaltijdbox bezorgd?

De boxen worden iedere zondag en maanden geleverd. Woon je in de randstad dan kan je jouw bestelling op zondag verwachten. De rest van Nederland wordt maandag bezorgd. Woon je niet binnen de randstad dan wordt de bestelling met PostNL verstuurd. Bestel altijd voor woensdag 12:00 uur om zondag of maandag geleverd te krijgen.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Ben je niet thuis op zondag of maandag? Dan wordt de bestelling bij de buren afgeleverd.

Wordt de Chef Ali maaltijdbox ook bezorgd op de waddeneilanden?

Nee. Vooralsnog wordt er niet bezorgd op de waddeneilanden.

Wat kost deze maaltijdbox?

De prijs van een maaltijd voor 2 personen is vanaf € 12,50. De prijs van deze maaltijdbox is echter afhankelijk van het aantal gerechten en het aantal personen. De prijs staat per gerecht vermeld. Hierdoor bepaal je ook zelf hoeveel de gerechten mogen kosten en voor hoeveel dagen je besteld.

Betaal simpel en veilig met iDeal

De gerechten en maaltijden van Chef Ali zijn te betalen middels iDeal. Dit is snel en veilig. Chefali.nl heeft geen abonnement, dus je dient altijd een losse bestelling te plaatsen. Plaats je bestelling altijd voor woensdag 12:00 uur om zondag of maandag geleverd te krijgen.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden