Goedkoopste maaltijdbox

De goedkoopste maaltijdbox

De Versh maaltijdbox is Nederlands goedkoopste maaltijdbox. De box lijkt in de basis op alle andere aanbieders, zoals HelloFresh, Marley Spoon en de Familiebox. Het grote verschil zit in de keuzevrijheid. Bij Versh heb je namelijk geen keuze in maaltijden. De gerechten worden natuurlijk wel wekelijks aangepast, maar iedereen krijgt dezelfde maaltijdbox thuisgestuurd. De enige keuze die je hebt is uit een box voor 2 of 4 personen.

Maaltijdboxen gerangschikt op prijs

  1. Versh: € 32,50
  2. HelloFresh: €40,95
  3. De Krat: € 41,00
  4. De Familiebox: € 41,50
  5. Ekomenu: € 41,88
  6. Marley Spoon: € 41,95

Versh is de goedkoopste maaltijdbox

Door de keuzes beperkt te houden kan Versh op diverse vlakken besparen. Ingrediënten worden groots ingekocht, omdat er wekelijks drie gerechten op het menu staan. Hierdoor blijft Versh de goedkoopste maaltijdbox van Nederland. Als je nog nooit een maaltijdbox hebt besteld, dan adviseren wij je om te beginnen met een Versh maaltijdbox. Deze box is namelijk de goedkoopste van Nederland en laat je het gemak van deze maaltijdservice ervaren. Bovendien bestel je de eerste box ook nog eens met 25% welkomstkorting! Je vraagt je wellicht af: ‘Hoe kan Versh zo goedkoop zijn?’ Nou, dat zit ‘m in de kleine verschillen met duurdere aanbieders. Zo is er dus geen vrije keuze in het menu, maar ook in de bezorging. De boxen worden bijvoorbeeld op een vaste dag in de week bezorgd. Verder ontvang je geen receptenkaart: Deze wordt namelijk op de website geplaatst. Ook wordt er verwacht dat men ingrediënten als olijfolie, peper en zout, bakboter, et cetera reeds in huis heeft. Deze worden dan ook niet meegestuurd om zo weer te kunnen besparen. Door deze kleine bezuinigingen is dit de goedkoopste maaltijdbox.

Het menu en de recepten

Het menu wordt iedere week samengesteld door verschillende chefs. Daardoor geniet je iedere week van een compleet ander menu. De recepten zijn afkomstig uit de wereldkeuken, zo eet je iedere week lekker gevarieerd. De box bestaat verder uit verse ingrediënten en wordt gekoeld aan huis bezorgd. De gerechten bevatten verder een mix van vlees, vis en gevogelte. Zo nu en dan komen er ook overheerlijke vega-gerechten langs.

Hoe werkt het?

Het bestellen van een maaltijdbox is heel eenvoudig. Via de website van Versh kan je kiezen uit een box voor 2 personen of 4 personen. Op de website is ook het weekmenu te zien. Iedere box, ongeacht het aantal personen, bevat geniet ingrediënten en producten voor drie heerlijke maaltijden. Tijdens het samenstellen van het menu wordt altijd rekening gehouden met kinderen. Wil je deze aanbieder proberen? Kies dan het aantal personen en bestel vóór donderdag 23:59 uur. Dan ontvang je jouw bestelling op de eerstvolgende woensdag.

Versh kortingscode

Met de kortingscode op deze pagina ontvang je nog eens 25% korting op je eerste bestelling. Een box voor 2 personen kost € 32,50 en de gezinsbox voor 4 personen is € 50,-. Met deze kortingscode bespaar je respectievelijk € 8,12 en € 12,50.

Is het een abonnement of ook los te bestellen?

Bij het plaatsen van een bestelling ga je een flexibel abonnement aan. Dit houdt in dat je na bestelling een lidmaatschap hebt. Deze kan je echter op ieder moment pauzeren of beëindigen. Je betaalt alleen als je daadwerkelijk een box ontvangt. Iedere woensdag wordt er een box met daarin drie maaltijden geleverd. Wil je de goedkoopste maaltijdbox toch liever pauzeren of stopzetten, doe dit dan vóór donderdag 23:59 uur. Ga hiervoor simpelweg naar de website en zet de bestelling stop in jouw account.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden