Fruitbox

Fruitbox: Altijd vers fruit in huis

Een fruitbox, of een fruitmand, bevat vers en vaak seizoensgebonden fruit. De box kan eenmalig besteld worden, maar ook wekelijks. Op die manier ben je altijd voorzien van heerlijk fruit. We weten namelijk allemaal hoe lastig het is om iedere week voldoende fruit te eten.
Met een mooie fruitbox midden in de woonkamer of op kantoor is dat een stuk makkelijker. Het ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar uit ervaring weten wij dat je ook sneller een stuk vers fruit zal pakken. Fruitboxen zijn los verkrijgbaar, maar ook in de vorm van een gezond abonnement.

Vergelijk alle fruitmanden

Maaltijdbox aanbieders bieden je altijd de mogelijkheid om samen met je maaltijdbox een fruitbox te bestellen. Je ontvangt dan naast verse ingrediënten en recepten ook vers fruit. Op die manier hoef je nooit onnodig naar de supermarkt en bespaar je tijd om andere dingen te doen.
Circa 40 stuks

Vanaf € 16,99

17 porties

Vanaf € 22,95

Circa 25 stuks

Vanaf € 14,00

Circa 12 stuks

Vanaf € 10,00

3,5 kilo

Vanaf € 13,90

4 kilo

Vanaf € 10,00

Met behulp van het bovenstaande overzicht vergelijk je gemakkelijk en snel alle online aanbieders van vers fruit. Maak je keuze op basis van het aanbod, de prijs of de grootte van het fruitpakket. Speel gezonde eetgewoonten in de hand en zorg altijd voor vers fruit in huis of op kantoor. Dit is immers veel gezonder dan andere snacks, zoals koek, crackers of een boterham. Via het onderstaande overzicht zie je direct waar je een heerlijke fruitbox kan bestellen.

De inhoud van een fruit box

Zoals we hierboven al vertelde bestaat een box volledig uit fruit. Over het algemeen is dit seizoensgebonden fruit. De inhoud van het pakket bestaat uit 2 tot wel 10 kilo aan verse producten. Bestel je een box voor in huis, dan is 2 tot 3 kilo meer dan voldoende voor een week. Voor op kantoor zijn de grotere pakketten meer geschikt.

Wat kost het?

De kosten van een fruitmand in huis zijn dus afhankelijk van de grootte van het pakket. Je hebt echter al een fruitbox in huis voor 9,95. Fruitboxen kunnen door veel verschillende aanbieders worden thuisbezorgd. Ook in combinatie met je wekelijke maaltijdbox. Bedenk daarom goed wat voor fruit er vaak gegeten wordt op kantoor of thuis. Ga er vanuit dat iedereen 1 tot 2 stuks per dag eet en kies op basis daarvan de fruitbox uit. De boxen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals klein, medium of groot. In veel gevallen worden ze gratis thuis afgeleverd. Bestel je regelmatig of wekelijks een vers fruitpakket, dan ben je over het algemeen goedkoper uit. Een abonnement kan je overigens ook nemen. Dan krijg je wekelijkse of om de twee weken een fruit box thuisbezorgd.

Fruitbox bestellen

Een fruitbox bestel je niet alleen voor jezelf, maar vaak ook om iemand beterschap te wensen. Een collega, vriend of familielid een hart onder de riem steken met vers fruit is vaak een leuke en originele manier om hem/haar te laten weten dat je aan haar denkt. Bekijk voordat je besteld altijd even of er lopende kortingscodes zijn. Op die manier bespaar je al snel enkele tientallen euro’s op de grotere fruitpakketten. Het is daarnaast vaak mogelijk om je eerste bestelling te plaatsen met een leuke welkomstkorting. Hierdoor kan je de service en kwaliteit uitproberen.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden