Delicatessenbox

Delicatessenbox

Wil jij jezelf, een vriend(in) of collega verassen? Met een delicatessenbox weet je zeker dat je goed zit. Deze box is namelijk perfect voor een echte liefhebber van goed eten of een lekkere borrel. Wat is een delicatessenbox en waar kan je allemaal uit kiezen? Op deze pagina kom je alles te weten over deze bijzondere box.

Delicatessen

Wat is een delicatessenbox?

Een delicatessenbox is een box die gevuld is met allerlei bijzondere producten. Dit kan een verzameling van streekproducten zijn, maar ook wat luxere delicatessen. Het doel van een box als deze is om jezelf, vriend(in) of collega te verwennen met heerlijke borrel, goede wijn of combinatie hiervan.

Een box is leuk om te krijgen, maar ook zeer leuk om te geven. Je weet namelijk zeker dat je een origineel cadeau geeft. De inhoud van een delicatessenbox is afhankelijk van het soort dat je bestelt. Zo kan de inhoud bestaan uit heerlijk smeuïge kaas, met een bijpassende wijn. Of luxe gedroogde worst met kruiden en heerlijke speciaalbieren.

Deze delicatessenboxen zijn online verkrijgbaar bij diverse leveranciers. Neem eens een kijkje bij Foodelicious, Landwinkel of Bites we Love. Zelf samenstellen kan natuurlijk ook en is nog persoonlijker.

Bekijk hier de delicatessenboxen

Boodschappenbox cadeau doen

Naast de delicatessenboxen zijn er nog tal van andere maaltijdboxen die je cadeau kan doen. Denk aan de ontbijtbox voor in het weekend; een heerlijk momentje ontspannen en een goede start van het weekend.

Maar ook de fruitbox is leuk en lekker om te krijgen. Een pakket vol met verschillende soorten fruit. Ideaal om heerlijke smoothies mee te maken of voor uit het vuistje. De fruitbox is altijd voorzien van seizoensfruit.

Of wat te denken van de snackbox. We kennen namelijk allemaal wel iemand die je wakker kan maken voor een lekkere snack. De snackbox bestaat uit zoete of hartige snack, maar kan ook gecombineerd worden. Deze box past door de brievenbus dus kan eenvoudig worden opgestuurd. Ideaal om op vrijdag of in het weekend te krijgen.

Delicatessenbox

Maaltijdboxen én Delicatessenboxen vergelijken

Via onze website kan je eenvoudig maaltijdboxen vergelijken. Ook hebben wij een handig overzicht voor fruitboxen. Sinds kort is het ook mogelijk om delicatessenboxen te vergelijken. Zo heb je direct een handig overzicht van alle aanbieders én de inhoud van zo’n box.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden