DeKrat.nl introduceert nieuwe type kratten

Dekrat.nl introduceert nieuwe type kratten

De Krat heeft drie nieuwe producten toegevoegd aan het bestaande assortiment. Vanaf vandaag zijn de nieuwe kratten te bestellen en worden deze, zoals je gewend bent, gratis thuisbezorgd.

De nieuwe kratten

De nieuwe kratten (ofwel De Krat maaltijdboxen) zijn: de Snelle Krat, de Vegankrat en de Oogstkrat.

De Snelle krat

De Snelle krat is speciaal ontwikkeld voor de drukke thuiskok. Ben je vaak laat thuis van werk, heb je geen zin om thuis nog lang in de keuken te staan of ben je simpelweg in voor een snelle gezonde hap? Dan kan deze krat uitkomst bieden. Kortom: sneller, simpeler, maar wel met de kwaliteit die je van Dekrat.nl gewend bent.

Deze krat bevat alle ingredienten voor 3 smakelijke en snelle gerechten. Je ontvangt de krat inclusief receptboekje. Binnen no-time heb je gevarieerde en gezonde gerechten op tafel. Altijd twee gerechten met vlees/vis en één vegetarisch gerecht. Deze krat is geschikt voor jong en oud!

Bestel deze maaltijdbox vóór woensdag 12:00 uur, zodat je ‘m maandag vers gekoeld thuisbezorgd krijgt.

De Vegankrat

Zoals de naam al doet vermoeden is deze zit deze krat vol met heerlijke vegan maaltijden. De krat is 100% gevuld met vegan producten en bevat genoeg ingrediënten voor 3 vegan maaltijden.

De gerechten zijn smaakvol, lokaal en seizoensgebonden. Met deze krat weet je zeker dat de groenten de kortste weg naar jouw huis hebben gekregen en dus geen onnodige kilometers maken.

Deze krat is vanaf 4 oktober 2021 te bestellen. Bestel de Vegankrat vóór woensdag 12:00 uur, zodat je de krat op maandag thuisbezorgd krijgt.

Ter introductie van deze nieuwe krat ontvang je op je eerste 4 kratten 10% introductiekorting!

De Oogstkrat

Een krat bomvol met verse groenten van het land, een vers gebakken brood en altijd twee zuivel en/of delicatesseproducten. De creatieve thuiskok weet hier wel raad mee. In tegenstelling tot de bovenstaande kratten is dit een boodschappenkrat en geen maaltijdbox.

Deze boodschappenkrat heeft dus nog aanvulling nodig om er heerlijke gerechten mee te kunnen maken. De inhoud hiervan is genoeg voor 2-3 personen en is 100% biologisch.

Bij bestelling van deze krat kan je inspiratie opdoen door gebruik te maken van een receptendatabase met meer dan 3200 recepten.

De Oogstkrat wordt bezorgd op donderdag of vrijdag; uitermate geschikt voor het koken in het weekend!

Waarom kiezen voor Dekrat.nl ?

Dekrat.nl staat voor een positieve impact op het milieu. Zo wordt er enkel gewerkt met lokale producten, de juiste hoeveelheden groenten en vlees/vis, en wordt er zodoende minder voedsel verspild. Per persoon scheelt dit jaarlijks 130 tot 280 kilo C02-uitstoot.

Daarnaast proef je gewoon de kwaliteit van verse producten. Voor de gerechten wordt dus enkel gebruik gemaakt van seizoensgebonden producten die bij de lokale boer geteeld zijn. Dat is niet alleen heel lekker én gezond, maar ook nog eens veel beter voor het milieu.

Tot slot bespaar je met de kratten veel tijd. Zo hoef je niet na te denken over het avondeten, ga je minder naar de supermarkt en heb je meer tijd voor jezelf, je partner of het gezin.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden