De Vegan maaltijdbox

De Vegan Box

De Vegan Box is een veganistische maaltijdbox die sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar is. Deze box is verkrijgbaar voor 2 tot 4 personen en beschikt over genoeg groenten en ingrediënten voor 3 overheerlijke veganistische recepten. Wil je meer weten over deze aanbieder en je eerste bestelling plaatsen met 25% korting? Lees dan snel verder.

De vegan leefstijl wint de laatste jaren aan populariteit in Nederland. Niet heel vreemd aangezien deze leefstijl enorm gezond is. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat veganisten gemiddeld 3,6 jaar langer leven. Ook is deze manier van leven een stuk beter voor het milieu en natuurlijk diervriendelijk.

Veganistisch eten is echter niet altijd even makkelijk. Gelukkig zijn er de laatste jaren steeds meer vleesvervangers en vega-producten, maar het blijft vaak lastig om iedere week gevarieerd te eten. De Vegan Box is daar een goede oplossing voor. Met deze maaltijdbox haal je wekelijks alles in huis voor 3 originele veganistische gerechten.

Veganistische maaltijdbox

Deze veganistische maaltijdbox is dus zeker de laatste jaren enorm populair. Waar er voorheen enkel de Hello Fresh box en de Marley Spoon was, heb je nu veel meer keuze. Voor vrijwel iedere leef- en eetstijl is er een geschikte box verkrijgbaar. De Vegan Box richt zich volledig op veganisten.

De box is verkrijgbaar in twee varianten, namelijk voor 1-2 personen en 3-4 personen. Wil je de Vegan Box uitproberen dan hebben wij een mooie kortingscode voor je. Hiermee ontvang je maar liefst 25% korting op je eerste bestelling. Ideaal als je al langere tijd op zoek bent naar de juiste aanbieder. De kortingscode staat onderaan deze pagina.

Bekijk de Vegan maaltijdbox De Vegan maaltijdbox

Recepten en gerechtenDe inhoud van deze maaltijdbox

De inhoud van een box bevat genoeg verse ingrediënten en producten voor drie maaltijden. Op de bijgeleverde receptenkaart staan de gerechten die voor zowel de beginende als gevorderde thuischef goed te volgen zijn. De box is wekelijks gevuld met seizoensproducten die in eigen land geproduceerd zijn. Waar mogelijk word er gewerkt met biologische groenten.

In tegenstelling tot veel supermarkten wordt er zo min mogelijk gewerkt met plastic verpakkingen. Het moet namelijk zo milieuvriendelijk mogelijk. Helaas is het vooralsnog niet mogelijk om zelf gerechten en recepten te kiezen. Mocht je een weekje willen pauzeren dan kan je simpelweg de levering pauzeren en een week of maand later weer instappen. Alles wordt geheel gratis thuisbezorgd.

Kortingscode voor de Vegan Box

Zoals beloofd hebben wij een unieke kortingscode voor jou! Met deze kortingscode ontvang je maar liefst 25% korting op je eerste bestelling. Handig als je de Vegan box wilt uitproberen.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden