De Familiebox

De Familiebox

De Familiebox is er voor de gehele familie. Originele en inspirerende gerechten voor jong en oud. Altijd vol van smaak en voorzien van genoeg groente. Alle gerechten zijn in een handomdraai op tafel te krijgen en een smaakvolle afsluiter van de dag. Probeer de Familiebox nu met 25% korting! Of lees verder snel verder voor meer informatie.

De Familie Box

Het is niet altijd even makkelijk om voor het gehele zin te koken. Rekening houden met alle eetwensen en ook nog gevarieerd eten. De familiebox kan je in dat geval helpen. Deze maaltijdbox is gericht op gezinnen met kinderen en biedt recepten voor jong en oud. Bespaar tijd en laat het team achter de Familiebox alles voor je uitzoeken.

Het enige wat jij hoeft te doen is een keuze maken uit 12 smaakvolle recepten en de rest wordt voor je gedaan. Je kiest uit twaalf overheerlijke gerechten je eigen weekmenu, de rest wordt voor je gedaan. De bezorgers van de Familiebox bezorgen de maaltijdbox gekoeld bij jou aan huis.

De familieboxen

De Familiebox is verkrijgbaar voor 2, 3-4 en 4-5 personen. Uit eigen ervaring kunnen weten wij dat een maaltijdbox voor 3 personen vaak ook genoeg is voor een gezin met twee jonge kinderen.

Recepten zijn afkomstig uit de Nederlandse én Wereldkeuken. Naast diverse smakkelijke stampotten kan je dus ook Mexicaanse Burritobowls verwachten of een Vietnamese rijstnoedelsalade met kip. Altijd geschikt voor het gehele gezin.

Prijzen

De fruitbox

Naast de familiebox is het ook mogelijk om je wekelijkse portie fruit te bestellen. De fruittas zoals het wordt genoemd bestaat uit maar liefst 4 kg fruit. Deze fruittas is samen met de Familiebox te bestellen.

In Nederland wordt geadviseerd om minimaal 250 gram groente en 250 gram fruit te consumeren. Hierdoor blijf je het gehele jaar gezond en helpt je immuunsysteem. Deze Fruitbox helpt je dus om aan genoeg vitamines en mineralen te komen.

Om je een idee te geven: een fruitpakket als deze kan bestaan uit 3 appels, 4 kiwi’s, 1 ananas, 8 mandarijnen, 4 handsinaasappels en 3 kaki fruit. Hier kan je de fruitmand goed mee vullen en kan het gehele gezin van genieten.

De samenstelling van het pakket is geheel afhankelijk van het seizoen. Deze box bestaat namelijk uitsluitend uit seizoensfruit. Alle soorten fruit die in Nederland voor handen is wordt gebruikt bij het samenstellen van deze fruitbox.

Het fruit is dus samen met de familiebox te bestellen en is verkrijgbaar voor de vaste lage prijs van 10 euro per 4kg fruit. Net als de groenten uit de maaltijdbox is het fruit vers van het land. Ideaal dus om heerlijke smoothies mee te maken.

Bestel nu tijdelijk je eerste Familiebox met 25% korting!

Hoe werkt het?

Bestellen van deze maaltijdbox is eenvoudig en snel. Via deze link ga je direct naar de website en kan je het aantal personen en het gewenste aantal gerechten kiezen. Je ontvangt als nieuwe klant automatisch een welkomstkorting van 25% op je eerste bestelling.

Nadat je de juiste maaltijdbox hebt gekozen kan je jouw klantgegevens achterlaten, gevolgd door de bezorggegevens en de betaling. De bezorging van de Familiebox is op maandag, maar kan tegen een kleine meerprijs van 1,50 ook op zondag. Na het invoeren van alle gegevens kan je een keuze maken uit de 12 wekelijkse gerechten.

Van de twaalf gerechten zijn er iedere week drie tot vier vega-gerechten te vinden. Hierdoor kan je eenvoudig een keer per week vleesloos eten. Liever toch een stukje vlees bij het avondeten, dan selecteer je net zo eenvoudig kip– of varkensgerechten.

Wat kost de Familiebox

De prijs van de Familiebox is sterk afhankelijk van het aantal personen en het aantal gerechten dat je ontvangt. Om toch een vergelijking te maken hebben we hieronder een klein overzicht gemaakt.

Op basis van 3 gerechten per week betaal je:
– Voor 2 personen € 31,88*
– Voor 3-4 personen € 43,50*
– Voor 4-5 personen € 51,00*

* Prijs op basis van de 25% welkomstkorting

Gerechten en recepten

Zoals gezegd heb je wekelijks keuze uit 12 verschillende gerechten. Ieder gerecht is eenvoudig binnen 20-30 minuten te bereiden. Bij de maaltijdbox zit een handige receptenkaart waar alle stappen op staan vermeld.

Iedere week worden de gerechten veranderd, vervangen of aangepast. Op die manier eet je altijd wat anders en is geen week hetzelfde. Lekker gevarieerd eten dus en altijd genoeg groente binnen krijgen. Voor een impressie uit het aanbod van de Familiebox kan je de onderstaande afbeelding bekijken of neem zelf een kijkje op de website.

Gerechten en recepten
Een kleine greep uit de smaakvolle recepten van de Familiebox.

De Familiebox uitproberen met korting

Wil je de Familiebox een weekje uitproberen? Maak dan gebruik van de onderstaande kortingscode. Hiermee bestel je jouw eerste maaltijdbox met 25% korting. Met de onderstaande actiecodes krijg je 25% korting:

– XM25FB
– welkom40p-home

Ben je na de eerste week enthousiast geworden over de Familiebox, dan kan extra korting verdienen. Via het ‘Tell a friend-programma’ kan je namelijk vrienden en familie attenderen op deze maaltijdbox. Bestellen zij met jouw persoonlijke kortingscode een maaltijdbox, dan verdienen jullie allebei korting!

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden