Allerhande box

Allerhande Box

De AH Allerhande maaltijdbox van de Albert Heijn is een van de populairste maaltijdboxen in Nederland. Deze box is gevuld met verse producten uit de supermarkt om drie gevarieerde en overheerlijke gerechten mee te bereiden. De AH Allerhande box is samen met de wekelijkse boodschappen te bestellen via de website van de supermarkt. Benieuwd wat je kan verwachten, lees dan snel verder.

Albert Heijn stopt met de Allerhande box

Allerhande maaltijdbox

Voordat we je alles vertellen over deze box is het goed om te weten dat de productie tijdelijk is stopgezet. Sinds maart 2020 is het niet meer mogelijk om te genieten van de AH Allerhande box. De reden hiervoor is te vinden in de wereldwijde uitbraak van het coronavirus. Ook de Albert Heijn heeft hier last van en heeft de focus gelegd op andere vlakken binnen de organisatie. De verkoop is dus tot nader order gestaakt, maar zal zeker terugkeren.

AH maaltijdbox

Nu de huishoudelijk mededeling achter de rug is is het tijd om het te hebben over de AH maaltijdbox. Voordat de productie werd stopgezet was deze box namelijk één van de meest geliefde maaltijdboxen in Nederland. Het pakket is namelijk gevuld met eigen merk producten waarmee je altijd drie heerlijke maaltijden op tafel kan krijgen.

Zelf je weekmenu samenstellen

Het mooie van de AH maaltijdbox is het feit dat je zelf je weekmenu kan samenstellen. Je geeft simpelweg zelf door hoeveel personen in het huishouden mee-eten en voor hoeveel dagen je gerechten wenst te ontvangen.

De box is beschikbaar voor 2 of 4 personen. Heb je 2-3 jonge kinderen in het huishouden dan volstaat de 4 personen box ook wel. Na de keuze omtrent het aantal personen en het aantal gerechten kan je zelf kiezen uit circa 9 gerechten uit de Allerhande.

Het is hierbij ook mogelijk om per gerecht te variëren in het aantal personen. Kortom: eet iemand van de week niet mee, omdat hij/zij laat thuis is dan kan je hier rekening mee houden in de bestelling.

De AH Allerhande maaltijdbox is geen abonnement maar is los te bestellen. Ideaal om te combineren met de wekelijkse boodschappen. Je zit voor de verandering dus niet vast aan een wekelijks abonnement dat je tijdig moet pauzeren.

De box wordt met het welbekende blauwe Albert Heijn busje gekoeld bij je afgeleverd tot aan de keuken.

Alternatieven voor deze foodbox

Als tijdelijk alternatief voor de foodbox van de supermarkt kan er gekozen worden voor de verspakketten van de Albert Heijn. Ook deze zijn samen met de wekelijkse boodschappen te bestellen én zijn ook in de supermarkt zelf verkrijgbaar. Een pakket bestaat uit alle benodigde groente én het recept. Eenvoudig maar toch heel smakelijk.

Als tweede alternatief kan er gekeken worden naar vergelijkbare maaltijdpakketten. Wij vinden dat de Familiebox en de Versh maaltijdbox het meeste overeenkomen. Hierbij hebben wij gekeken naar de prijs en kwaliteit van de gerechten. Vergeet vooral onze vergelijker niet om alle aanbieders van maaltijdboxen met elkaar te vergelijken.

Maaltijdpakketten van Albert Heijn

Niet alleen de maaltijdpakketten zijn tijdelijk uit de schappen gehaald, maar ook de kerst en paasbox zijn niet verkrijgbaar dit jaar. Voor het gemak hebben we hieronder een klein overzicht gemaakt van alle pakketten die nu even niet meer te koop zijn bij de lokale Albert Heijn of online.

  • AH Allerhande box;
  • Paasbox;
  • Borrelbox;
  • Allerhande (vega);
  • kerstbox;
  • Gourmetbox Kerstmis;
  • Gourmetbox Sinterklaas.
AH Allerhande box

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden