20 euro korting op twee maaltijdboxen van HelloFresh

€ 20,- korting op twee maaltijdboxen van HelloFresh

De maaltijdboxen van HelloFresh zijn nu verkrijgbaar met 20 euro korting. Tot en met 31 mei 2021 gebruik je deze kortingscode om geld te besparen op je eerste twee maaltijdboxen van HelloFresh. De box wordt teven gratis thuisbezorgd. Het bezorgmoment bepaal je helemaal zelf. Ben je onverhoopt toch niet thuis om de bestelling te ontvangen, dan wordt de box bij je buren afgeleverd. Ideaal toch?

HelloFresh kortingscode mei 2021

  • 20 euro korting op je 1e en 2de bestelling;
  • Geheel gratis thuisbezorgd;
  • Geldig t/m 31 mei 2021
  • HelloFreshBoxen2x20

Via de app bestel je nog makkelijker en sneller een maaltijdbox. Geef je persoonlijke voorkeuren aan en je weekmenu wordt automatisch voor jou samengesteld. Dé oplossing als je doordeweeks druk bent met werken of veel onderweg bent. Het is daarom absoluut de moeite waard op de gratis HelloFrehs-app te downloaden. Deze is beschikbaar op Ios en Android. Ook kan je met een paar simpele klikken je voorkeuren aanpassen, het bezorgadres wijzigen, nieuwe recepten vinden en je abonnement pauzeren.

Het pauzeren of stopzetten van je HelloFresh abonnement is bovendien geheel gratis. Wees dus niet bang dat je vast zit aan een abonnement. Je kan namelijk ieder moment een pauze nemen zonder bijkomende kosten. Heel handig als je op vakantie gaat of even iets anders wilt proberen. Zo voorkom je dus onnodige kosten en wordt er geen voedsel verspild. Ook het geheel stopzetten van je abonnement is geheel gratis.

Zo gebruik je de HelloFresh kortingscode

  1. Een HelloFresh maaltijdbox met korting bestellen is vrij eenvoudig. De kortingscode op deze pagina kan je gebruiken om te verzilveren op je bestelling.
  2. Voordat je deze exclusieve kortingscode kan gebruiken dien je te kiezen uit een maaltijdbox. Je hebt hier keuze uit de Original, Veggiebox en Familiebox. Nadat je een keuze hebt gemaakt geef je ook meteen aan voor hoeveel personen je gaat koken, en hoeveel maaltijden per week je wilt ontvangen. Nadat alles is ingevuld en gecontroleerd klik je op de groene knop om verder te gaan.
  3. In de volgende stap kan je inloggen of een HelloFresh-account aanmaken. Als je nog geen account hebt kan je er ook eenvoudig eentje aanmaken door Facebook te koppelen.
  4. Nadat je account is aangemaakt heeft HelloFresh nog je adresgegevens nodig om de bestelling te kunnen bezorgen.
  5. Je hebt de voorgaande stappen doorlopen en hebt daarbij je bestelling doorgegeven, een account aangemaakt én je adresgegevens ingevuld. Nu is het enkel nog een kwestie van betaalinformatie doorgeven. In deze stap geef je aan hoe je wenst te betalen, bijvoorbeeld door iDeal. In deze stap voor je ook de kortingscode in. Klik hiervoor op ”Voer kortingscode in”. De korting wordt vervolgens automatisch verrekend op je huidige bestelling.
  6. Alles ingevuld? Dan is het enkel nog een kwestie van betalen. Klik hiervoor op de knop ”Plaats je bestelling” en volg de laatste stappen. Per e-mail krijg je een bevestiging van jouw bestelling.

Ontvang GRATIS kortingscodes in je mailbox!

Koolhydraatarm gerecht bereiden